26.08.2009 г., 10:28 ч.

Целувки 

  Поезия » Любовна
725 0 2

Целувки 

 

 

Пеперудени целувки -

твоите уста.

И зефирени милувки -

дар са на нощта.

 

Изумрудени очите -

греят с обичта.

Неизплакани сълзите -

бисерна роса.

 

 

© Соня Кацарска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??