10.11.2016 г., 22:08 ч.  

Цена 

  Поезия
582 1 3

                ЦЕНА

 

Колко ни струва тази Любов?!

Сто гроша ли?! Плащам цената!

Дали ще се случи?! Знае ли Бог...

но мехлем е и цяр за душата.

 

Колко ни струва този Живот?!

Сто пъти до дъно пропадаме.

С обич и нежност, знае ли Бог...

и с вярата в нас оцеляваме.

 

Колко ни струва тази Съдба?!

Кръста си носим покорно.

Всеки си плаща своя цена.

 

Зависи от гледната точка!

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??