Nov 10, 2016, 10:08 PM  

Цена 

  Poetry
586 1 3

                ЦЕНА

 

Колко ни струва тази Любов?!

Сто гроша ли?! Плащам цената!

Дали ще се случи?! Знае ли Бог...

но мехлем е и цяр за душата.

 

Колко ни струва този Живот?!

Сто пъти до дъно пропадаме.

С обич и нежност, знае ли Бог...

и с вярата в нас оцеляваме.

 

Колко ни струва тази Съдба?!

Кръста си носим покорно.

Всеки си плаща своя цена.

 

Зависи от гледната точка!

© Камелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??