15.10.2017 г., 0:49 ч.

Цена 

  Поезия » Любовна
684 3 7

Искам някак си да те обичам, 

но зная, че ще трябва да платя

за таз илюзия проклета 

в живота има си цена.

 

Ще те жадувам, за тебе ще изгарям

колкото сърцето позволи

ще взимам и ще давам всичко, 

но после... зная – после ще боли. 

 

Ще се разпадам после на парчета

във пепел спомена ще пращам

за всичко хубаво и нежно

със гняв и болка ще заплащам.

 

Но не искам за това сега да мисля

искам да обичам, да горя

за твоята любов готов съм,

готов съм всичко да платя.

© Живко Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??