Цената на една усмивка
е да се усмихнеш първо ти!
Защото е заложено в човека,
по-първо да мълчи!
За да не би, да св изложи,
случайно ако подаде ръка,
на просяк или на велможа
За него това е все така!
Ти смееш ли да бъдеш първи,
да се усмихнеш и да подадеш ръка?
Без да ce oплетеш във скърби
и да проклинаш своята съдба!
П.П: вдъхнови ме : стих на "съписец" ;)
© Кат Кат Всички права запазени
Поделись улыбкою своей и она тебе как раз к тебе вернется"