21.11.2007 г., 21:36 ч.

Цениш ли... 

  Поезия » Любовна
997 1 12
Ти беше първият избор на моето сърце
и единствен ще си за мисълта.
Ти видя в мен горящото желание
и ме пожела.
Ти първи видя момичето в мен,
моята истинска същност.
Аз разкрих своята душа и плът - пламтящи,
на твоите очи лазурни,
положих ги на твоята нежна длан.
Цениш ли ти това?!...
Единствен си за мен,
единствен и незаменим...
Отдадох се на страстта,
отдадох се на любовта.
Аз съм вече изцяло твоя,
отдадена тъй искрено и честно
на твоето сърце.
Дадох своята невинност,
заради обичта между теб и мен.
Дадох ти се чиста като водата,
непокътната и свежа.
Цениш ли ти това?!...
Никога няма да допусна да съжалявам,
че направих аз това.
Облада ме ти,
а аз като глупаче малко
се впуснах в лудостта...
Сърцето ми ти принадлежи,
мое сладко слънце...



(П.С. Всичките ми стихове, както и този, са посветени на първата ми любов... Б. Писала съм ги, когато бях едва на 16... сега, като ги препрочитам, усещам отново как съм се чувствала тогава... Няма нищо по-красиво от това да обичаш и да те обичат. Ценете всеки един миг със вашите любими хора!!!)

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??