По принцип ти не си ревнива, знам -
прощаваш ми, когато се зазяпвам
и добродушно се засмиваш там,
където случва се да се "оцапвам"!
Познаваш ме – епикуреец пръв!
Любител съм на земните наслади!
Да, слаб е ангелът ми!... Дай му стръв,
за предпочитане жени, но млади!
Признавам - стара слабост са ми, да!...
Животът без жени ще бъде мрачен!...
По вените ми не тече вода!
Ценител съм на красотата, значи!...
Макар че често ми се случва пак
по кръшен стан прехласнат да остана,
внимавам много с теб да бъда в крак -
семейната "каручка" теглим двама!...
© Роберт Всички права запазени