21.10.2017 г., 21:55 ч.

Центробежна колаборация 

  Поезия
289 0 2

Центробежните сили 
се покориха  на импулсите
изтървани от сношителните
неадекватности.  
Пергаментите не откриха в
аналите си отговор за свръх  
аналитичната екзистенциалност
на персонални принадлежности.
Потенцията на динамиката
усвоена в съвършен синхронен
коефициент на полезност, 
задейства кинетичната прогресия  
на притихналите електрони 
до емисия на мащабно неограничен 
свръхсветлинен екстаз. 
Всичките изхвърлени 
бирени кутийки по света 
не биха  събрали секрета
от хипертрофията  предизвикана
в буквалните зони ерогенна 
концептуалност! 
Колаборацията от  изпарените 
ни интелекти, постигна своята

доминантна резолюция.

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Въпросът е леко несинхронизиран
  • Чудя се дали колаборацията на изпареният ми интелект ще е достатъчен да предизвика концептуалност в буквалната ми ерогенна зона.
Предложения
: ??:??