18.01.2008 г., 0:32 ч.

Цензура 

  Поезия » Любовна
732 0 1

Цензура 

 

Да знаеш сега как те мразя,

искам да те нараня със думи тежки!

Но не!... Цензура!

Няма дя правя твоите грешки!

 

Устата ми културно ще говори,

дори душата ми в момента да те псува!

Сърцето ми със теб ще спори,

но погледът на мил ще се преструва!

 

Няма да използвам думи некултурни,

ще мълча, дори душата ми да ги изрича!

Цензура на думите абсурдни,

макар че в този миг сърцето ми културни думи не обича!

 

Как да общуваме, вече не знам,

може би с цензура с тебе ще споря!

И няма да използвам думи некултурни,

макар да не знам как иначе да ти говоря!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Оставаше и да се разпсуваш, айде сега няма да ти отива... Дама си все пак! Много яд и злоба хвърчи от този стих и горе долу е нареден, но излъчва кофти емоции....
Предложения
: ??:??