3.12.2017 г., 20:54 ч.  

Ч.Р.Д. 

  Поезия » Друга
401 0 0

 

 

 

Без изпепеляващата страст и без онази любов,
но като нещо което всички очакваха да се случи.
Като доказателство за сключен брак,
заради свидетелите които се бяха разписали.

 

...ме роди майка ми на този ден,

със същата съдба.

 

 

Днес имам рожден ден!!! Нотис ще продължи текста...

https://www.vbox7.com/play:e0bc825380

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??