23.04.2009 г., 19:57 ч.

Чакай малко - попфолк 

  Поезия » Любовна
542 0 2

 

Чакай малко

 

 

Всичко ми е ясно, искаш ме от раз,

но забравяш често, че това съм аз.

Нещо си объркал личния адрес.

В моята програма нямаш място днес.

 

Тръгвай си обратно. Още ти е рано.

Не докосвай с пръсти топлото ми рамо.

Чашите  разливай, но не ме лъжи.

Тя е твоя и те чака - цялата в сълзи.

 

Зарад тези мои вкусни устни,

зарад тези щури грейнали очи,

за една любов във дните пусти,

нощите ти тъмни, виното горчи.

 

Разкажи ми чудна приказка омайна.

Искам да я чуя тая твоя тайна.

Болката в гърдите - тя ще отлети...

Ще останат само думи, думи и следи.

 

Тръгвай си обратно. Още ти е рано.

Не докосвай с пръсти топлото ми рамо.

Чашите  разливай, но не ме лъжи.

Тя е твоя и те чака - цялата в сълзи.

 

 

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??