13.12.2013 г., 22:41 ч.

Чакам те 

  Поезия » Любовна
585 1 0

В хоризонта пак ще търся,
ще чакам силуета твой.
От липсата дали ще се отърся
наддавайки силен вой?

Времето спира щом те няма,
а в сърцето ми прониква меч.
Болката отново е голяма,
когато ти си надалеч.

Много казват
"Полза няма, младостта погубваш ти",
но захвърлям укорите в яма
и следвам нашите мечти.

Ще чакам колкото е нужно.
Ще чакам век дори.
Ще ме прегърнеш ли послушно,
стоейки тихо до зори?

© Надежда Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??