26.06.2017 г., 11:09 ч.

Чакам те 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
338 0 10

Обичам твоя тих глас.

Като разцъфтяла роза

усмихваш се срамежливо, нежно,

в любовта ти всичко е красиво.

По-ярко светят звездите,

цветята ухаят по-силно.

Любов, любов! Колко хубава е тя!

Дори когато страдам по нея,

тя ме прави  по жива.

Нищо, че понякога боли,

нищо, че стои в мечтите

и понякога роня сълзи,

но винаги ме води при тебе.

Силно ме окриля и вдъхновява.

Готова съм за тебе да полетя.

Вдигни очи, скъпи, погледни ме!

Аз съм спряла в тишината.

Заслушай се в сърцето ми,

неговият зов ти оставя пътека,

с твоята обич следвай го ти.

Край морето аз ще те чакам,

изкъпи ме в твоите чувства,

самотна не искам да бъда.

Искам те, желая те до мене!

Морето да ни къпе с вълните,

очите да ме галят с любов.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??