23.05.2009 г., 1:56 ч.

Чакам те да дойдеш 

  Поезия » Любовна
3174 1 14
Чакам те да дойдеш в лунна нощ,
теб, светла душа, от обич преляла,
омайваща ме със думи вълшебни,
за целувките ми горещи закопняла.

Няма ли те, светът е тъмна картина,
появиш ли се - и звездите изгряват.
Да превърнем живота в цветна идилия,
парещите чувства вечност сътворяват.

Пламти в нас неугасващата любов,
с копнеж изпълва цялата Вселена.
Да бъдем заедно до сетния си дъх,
всяка наша радост да е споделена.

Ела, да усетим вкуса на щастието.
Ще те вдигна високо с двете си ръце
и ще ти прошепна влюбени слова:
Завинаги оставаш във моето сърце.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??