17.10.2008 г., 16:58 ч.

Чакано утро 

  Поезия
883 0 3

ЧАКАНО УТРО! 

 

Нощта е паднала отдавна,

градът обгърнат е във мрак.

А аз се взирам в тъмнината

и чакам утрото да дойде пак.

 

В изгрева на чаканото слънце

надявам се да зърна твоя лик,

да протегна ръцете си към тебе,

да те докосна само за миг...!

 

Нощта ще дойде пак неканена и тъмна.

Душата ми отново ще се свие,

очите ми ще ронят пак сълзи,

докато чакам следващото утре,

за да те докосна като преди...!

 

 

 

Н

 

© Любка Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??