29.06.2011 г., 2:26 ч.

Чакаш ли някого 

  Поезия
605 0 2

Как си?

Трудно ли се справяш?

Мислиш ли ,все тъй за немислимите неща?

Сякаш само ти оставаш,

Вечният боец с Неправдата!

 

Как са стиховете ти?

Върви ли ти с перото?

Как си с ближните?

Разбират ли те още?

 

Дълги ли са нощите?

Притихваш ли към полунощ?

Или след часове подире още,

Сякаш все очакваш някого-неканен гост..

© Просто Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??