Как си?
Трудно ли се справяш?
Мислиш ли ,все тъй за немислимите неща?
Сякаш само ти оставаш,
Вечният боец с Неправдата!
Как са стиховете ти?
Върви ли ти с перото?
Как си с ближните?
Разбират ли те още?
Дълги ли са нощите?
Притихваш ли към полунощ?
Или след часове подире още,
Сякаш все очакваш някого-неканен гост..
© Просто Някой All rights reserved.