16.03.2012 г., 23:46 ч.

Чао 

  Поезия » Любовна
920 1 0

Нека дойда с тебе. Позволи ми... 
Няма да ти преча. Обещавам.

Заедно сме вече от безброй години.

Ти върви. Аз не те оставям.

 

Помниш ли, когато бяхме неразделни?

Помниш ли, когато бяхме тук?

Помниш ли... Усмивки безпределни...

Аз помня, но ти си вече друг.

 

Ти имаш планове, амбиции, мечти. 

Аз живея със идеали там някакви, сиви.

Където и да отидеш, недей ми пречи

Да те обичам, дори със последните сили.

 

Няма да те моля да не ме забравяш. 

Ти си прецени.

Май дотягам ти вече със толкова думи.

Сбогом кажи ми и замини.

 

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??