14.10.2007 г., 11:51 ч.

Чар 

  Поезия
580 0 18
Вървя под облака дъждовник!
Самия безнадежден случай!
Избягал от пустинята безбожник!
Самата му духовност ли е друга!?

Вървях във време на плитки чувства!
Самия живот без лукс, но с лустро!
Завеса изведнъж защо се спусна!?
Самата духовитост кой я духна!?

Вървях с носталгия в безпомощност!
Самата мисъл с нежно напрежение!
От мен не искай само пОла ми!
Самият  чар е мойто песнопение!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??