7.12.2007 г., 16:07 ч.

Чаша нежност 

  Поезия » Любовна
1060 0 4
Дай ми чаша нежност,
пълна със щастливи мечти…
Разлей я по тялото ми като кафе горещо,
нека кожата ми нежността попие…

Хайде, разлей тази чаша!
Да усетя тръпката, оставяща ме без дъх!
И тези нежни чувства във вените ми да текат!
Да стигнат до сърцето ми…

Дай ми чаша любов,
да я изпия!
И да усетя онази сладост бяла,
бликаща от чашата!

Хайде, дай ми я!
Нека от нея да се напия…
Не се страхувай, дори пияна…
Пак при теб ще дойда!

Сега ми дай чаша, пълна със отрова…
Да отпия и да се усетя босонога,
вървяща към края, усещаща земята,
скитаща се из лабиринт от спомени!

Хайде, отпий и ти!
Да се слеем с теб със светлината…
Да открием нов свят,
където не съществува самотата!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??