8.01.2012 г., 22:37 ч.

Чаша вино 

  Поезия » Любовна
887 0 2

Чаша вино.

И шепа сълзи,

сбрани в твойте

премръзнали длани.

Топъл полъх,

капчици мед...

Дъх на мечти

и целувка -

почти без покана...

Тиха песен -

съвсем на щурец.

Плахи устни,

рисуващи мен...

Шепот-трепет и

миг-тишина...

Светла нощ

и красива луна.

... Търся теб...

шепа пепел след нас

да остане.

Чаша вино...

И шепа сълзи -

във очите ти

плахо замрели.

Търсиш мен...

Но дали ме намери?!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??