25.03.2008 г., 16:43 ч.

Чаши 

  Поезия
540 0 0

Чаши

С чаши кристални посрещна ме ти,

с чаша кристална да се чукнем за добре дошла.

Държах нежно чашата моя.

Пазех я в ръцети свои,

но ето, че счупи се тя.

Сега кристалът разпиля се.

На пода той сега е.

Опитахме се кристала да съберем,

но не можахме.

Сега чаша счупена на пода разпиля се.

Сега разпиля се и нашата тъй

крехка любов.

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??