4.12.2009 г., 9:04 ч.

Часовникът 

  Поезия » Друга
407 0 4

Часовникът ми спря.

И аз загубих, представете си,

загубих за времето

всякаква представа.

Часовникът

не пожела да тръгне.

Не пожела

да тръгне ТОЙ.

Може би, защото

бяха изморени

минутите безброй, или...

искаше да ми докаже,

че неговият свят

не е и мой?

Часовникът ми спря.

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??