Dec 4, 2009, 9:04 AM

Часовникът 

  Poetry » Other
413 0 4

Часовникът ми спря.

И аз загубих, представете си,

загубих за времето

всякаква представа.

Часовникът

не пожела да тръгне.

Не пожела

да тръгне ТОЙ.

Може би, защото

бяха изморени

минутите безброй, или...

искаше да ми докаже,

че неговият свят

не е и мой?

Часовникът ми спря.

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??