4 дек. 2009 г., 09:04

Часовникът 

  Поэзия » Другая
412 0 4

Часовникът ми спря.

И аз загубих, представете си,

загубих за времето

всякаква представа.

Часовникът

не пожела да тръгне.

Не пожела

да тръгне ТОЙ.

Може би, защото

бяха изморени

минутите безброй, или...

искаше да ми докаже,

че неговият свят

не е и мой?

Часовникът ми спря.

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??