18.06.2021 г., 9:54 ч.

Часовникът сякаш е спрял 

  Поезия » Любовна
230 0 3

 

Часовникът сякаш е спрял

 

Ти от снощи не си се обаждал,

ти от снощи не си ми звънял,

телефона поглеждам с омраза

и часовникът сякаш е спрял.

 

Не допускай да бъда нещастна,

аз съм ангел, за теб долетял!

Светлината небесна ти нося,

във света от любов остарял.

 

Не сънувай далечни планети

и лишени от обич звезди!

Аз съм тук, аз съм толкова близо,

аз съм в малките твои мечти.

 

Ти от снощи не си се обаждал,

ти от снощи не си ми звънял,

телефона поглеждам с омраза

и часовникът сякаш е спрял.

            Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??