1.08.2008 г., 16:25 ч.

Част от вечността 

  Поезия » Любовна
506 0 2
Усмивка... тиха, топла, нежна
и безмълвна...
Като ръцете на вятъра,
минал през огъня,
разпалващ страстта...
Като трепета на звездите
в бездънния небосвод.
Нежност? Красота?
Това ли е любовта,
или е част от вечността,
или към рая е вход...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??