13.02.2008 г., 9:42 ч.  

Цветна поляна 

  Поезия » Пейзажна
821 0 22

Ситни, като златни слънчогледи,

цъфнали са – хиляди на брой.

Слънцето във всяко се оглежда,

 милва го  със майчинска любов.

 

Радва ме, изпълва ми душата

тази проста, дива красота.

Колко хубост има по земята! –

Ражда я невидимо пръстта.

 

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??