Feb 13, 2008, 9:42 AM  

Цветна поляна 

  Poetry » Landscape
822 0 22

Ситни, като златни слънчогледи,

цъфнали са – хиляди на брой.

Слънцето във всяко се оглежда,

 милва го  със майчинска любов.

 

Радва ме, изпълва ми душата

тази проста, дива красота.

Колко хубост има по земята! –

Ражда я невидимо пръстта.

 

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??