22.12.2023 г., 21:18 ч.

Че Рожден Ден Господи 

  Поезия » Друга
289 1 0

👑Честит Рожден Ден Господи Исусе
С благоговение стоим пред Теб!
Пресвята радост сърцата осени ни
празнуваме Родилият се Несътворен
👑Бог Слово в човешки лик
Образът на Безначалният Творец.
Откри нам Трипостаса си безкраен,
безмълвни сме пред Твоето величие
на тайнственото Ти превъплъщение
👑Причастие приемаме в единство 
на общение, ние Църквата Ти мила
целуваме те Царю наш!
Честит Рожден Ден Любими Господи Исусе
👑Бъди благословен,
разкрит, разказван, проповядван 
по цялата земя за покаяние и за спасение,
и за живот във вечността!

 

Jana Light

© Jana Light Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??