11.03.2013 г., 11:20 ч.

Челото ми... 

  Поезия » Любовна
895 0 6

Челото ми тежи от толкова безплодие,
гърдите ми държи в плен толкова безводие.

Без семе за мечти останал съм зад веждите,
изсъхнаха почти в сърцето ми надеждите.

И стиснал ме е лих сезон в такава скоба, че
посрещнал с радост бих най-мъничкото облаче.

© Тошко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??