15.06.2006 г., 0:56 ч.

ЧЕРЕН КРЪГ 

  Поезия
737 0 3

Пусни ме! Моляте, пусни ме!
Аз бягам някой път, но
клетвата ти срещу мене,
ме връща в черния ти кръг.
Нали ме мразиш и ме мачкаш?
Не ти ли писна върху мене да
твориш? Загубвам се безцелно
във живота, сълзите ми не спират
да текат.
    Мечтая си за други! Не се сърди, но
искам някой страстно да ме люби!
Безкрайно малки са нещата, но ти дори
с годините не ги разбра, не ме целуна
никога тъй както чаках. Не ме докосна!
Не събуди в мен страстта!!!!!!!!!!!!

© Палмира Божинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??