15.06.2009 г., 10:32 ч.

Черна котка 

  Поезия » Друга
701 0 5

 

КОТКА-ИДИОТКА

 

Той:

МИСЛЕХ НЯКАК СИ ДА КРИВНА

И ДА СПРА СЛУЧАЙНОСТТА,

НО КОЛАТА МИ УВИСНА

С ПРЕДНОТО КЪМ ПРОПАСТТА.

 

Котка

ЧУХ ВИКА НА КОЛЕЛАТА,

КОЖАТА МИ СЕ ВТВЪРДИ.

ХЕЙ, ЦЕЛУВАМ ТИ РЪКАТА,

ТИ СИ ДЖЕНТЪЛМЕН, МЕРСИ.

 

Той:

ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА Я СМАЧКАМ,

ДА Я СКЪЛЦАМ, БЕЗ ДА СПРА,

ПОСЛЕ В ЧЕРНО ДА СЪНУВАМ

КОТЕШКАТА Й ДУША.

Той:

ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА Я ХВЪРЛЯ

В ДЪНОТО НА ПРОПАСТТА.

ЧЕРНА КОТКА - ИДИОТКА

ДА МИ ХАПЕ СЪВЕСТТА.

 

Той:

ДНЕС ФАТАЛНО Е ЧИСЛОТО,

САМ НАПРЕД НЕ БИХ УСПЯЛ.

МЕЖДУ ЗЛОТО И ДОБРОТО,

ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЪМ ЦЯЛ.

 

Котка:

ДЖЕНТЪЛМЕНЕ, ОБИЧ МОЯ,

ЧЕРНА ВЛАСТ ТЕ ПОКОРИ,

НО СЪМ ТВОЯ ДО ЗАВОЯ -

ДЕТО САМ СИ ПОСТРОИ.

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??