23.09.2005 г., 10:12 ч.

Черна роза 

  Поезия
1121 0 0

Честитки на патерици, бисквитки и катерици
пропилян живот, черното е на ход!
Тъга в очите, усмивки през сълзите.
Аз и вечността, ти и гордостта!

Път безкраен, човек отчаян.
Изпуснат миг, нечут вик.
Несправедливо обвинен, силно подценен,
телефонен звън, убийство навън.

Шоколадова кожа, пистолет и два ножа,
наранено сърце, достойнство - перце.
Тъмни сили, три ябълки изгнили.
Непризната любов, кървав обков.

Зелени очи, детски сълзи.
Препочетен дневник, усмихнат пленник.
Подминат късмет, разтопен лед.
Щастлива трагедия, аз и ти, като в комедия!

© Рекси Рекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??