6.03.2010 г., 20:07 ч.

Черни... 

  Поезия » Друга
614 0 1

 

Черни са очите,

черни и унили...

Погледът

убийствено боли...

...

Още е дете,

а е останала

почти без сили...

Мъката

разкъсва я на две...

.................................

Сълзите капят

и горят

измъченото ù лице...

...

А почти без сили...

Изконно диви...

Очите ù болят...

 

И ме убиват...

.................................

.................................

...

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Очите са много богато изразно средство и напълно заслужават това стихче.
Предложения
: ??:??