23.03.2008 г., 21:35 ч.

Черни рози 

  Поезия » Бели стихове
3661 0 2
Черна роза стои на белия лист,
а на него - изписан стих.
Покрито с прах до него седи
и шишенце мастило.

Черни рози, черни рози,
изпълват те душата
и правят те красотата...

Шишенцето мастило разлято
върху листа, обагрило пожълтялата хартия...
Розата черна сякаш плаче
с разбито сърце и прекършена душа.

Черни рози, черни рози,
изпълват те душата
и правят те красотата...

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??