17.11.2008 г., 7:50 ч.

Черно 

  Поезия » Любовна
734 0 3
Черно е небето,
черна е Луната,
черно е сърцето,
черна е мъглата...

Бяла е тъгата
Бели са сълзите,
бяла е душата,
бели са мечтите...

Черна е пътеката,
бяла - светлината...
Черна е утехата,
бяла - самотата...

Бялото е черно,
а черното е... черно...

© Венцислав Крумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??