9.10.2007 г., 14:36 ч.

Черно-бяла любов 

  Поезия
985 0 6
 

Приказките вятърът пилее,

сълзите са есенни листа.

До тебе съм, а празно е във мене.

Черно-бяла ни е любовта.


Един до друг от истините неми,

за крясъците глухи и после глухи викала.

Един до друг далечно приближени.

... Уви, така разделя близостта...

© Хххх Хххх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??