Приказките вятърът пилее,
сълзите са есенни листа.
До тебе съм, а празно е във мене.
Черно-бяла ни е любовта.
Един до друг от истините неми,
за крясъците глухи и после глухи викала.
Един до друг далечно приближени.
... Уви, така разделя близостта...
© Хххх Хххх All rights reserved.