12.05.2017 г., 20:18 ч.

Черногледец №2 

  Поезия » Гражданска
284 0 0

Черногледец№2

 

Не искам да съм черногледец,

да спра със "лошото есе"

с най-хубавото да си седя,

но виждам черни краски все!

 

Така нещата продължават,

пред мен цвета не се смени,

надежди ми мечтите стават,

живота не се подобри!

 

Навсякъде "ментета " срещам-

по- лоши хора и от мен

и лезейки ми се отсреща,

изпълват с лошо моя ден!

 

Приятели от"глуха трета",

ме гледат що държа в ръце,

очакват вино и кюфтета,

не са ми близки от сърце!

 

Те жадно винаги ме гледат,

и мислят, че съм будала,

от мене нещичко да вземат,

не да помагат при беда!

 

Нещата им са много ясни,

залъгват те и те крадат...

Те в тая "джунгла са  израсли,

и нямат цел, да я сменят!

 

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??