10.01.2008 г., 1:10 ч.

Черновички 

  Поезия » Хумористична
828 0 8

ЧЕРНОВИЧКИ

 

Черновички разни

смешни,

те не всякога са грешни,

но хвърляме ги лесно

на боклука

за да се роди голямата

сполука.

Късметът на вратата ще

почука,

а дали ще му отворим,

не се знае.

Можем да го припознаем.

Тъй лесничко е да се

закопаем!

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??