10.02.2010 г., 23:24 ч.

Черта 

  Поезия » Друга
893 1 8

Идиот такъв, нещастник, педераст...

Отблъсна ме. Защо сега ти пука?

На точки ме наряза с твърдо: "Пас.",

от ужас, да не би да сгазим лука.

 

Оставих те. Забравих, че си бил...

А ти сега какво ми се палячиш

с "тъгата" на разплакан крокодил -

с ред стихове, с ред сълзи ме палачиш?

 

Раздялата е, казват, малка смърт.

Черта. От нея тръгват две посоки.

И колкото през времето вървят,

е бездната от стъпки по-дълбока.

 

 

 

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??