25.11.2008 г., 18:53 ч.

Черупчено събирай ме 

  Поезия
679 0 24
 

Черупчено

събирай ме

по пясъка.

От вятъра

разпръсната

те чакам.

По-хубав си

от дълго лято.

Събирай ме

със устни.

Без остатък.

 

Разпиляна съм

на хиляди части.

Черупчено

събирай ме

с целувки.

И аз

ще те събирам

ако искаш.

Очите ми,

светулкови,

обичай.

 

Черупчено

събирай ме

с любов.

Единствено

за тебе я почувствах.

Дълбоко пазех

истинския зов.

И днес във мен

наистина се случваш...

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??