Черупчено
събирай ме
по пясъка.
От вятъра
разпръсната
те чакам.
По-хубав си
от дълго лято.
Събирай ме
със устни.
Без остатък.
Разпиляна съм
на хиляди части.
Черупчено
събирай ме
с целувки.
И аз
ще те събирам
ако искаш.
Очите ми,
светулкови,
обичай.
Черупчено
събирай ме
с любов.
Единствено
за тебе я почувствах.
Дълбоко пазех
истинския зов.
И днес във мен
наистина се случваш...
© Ем All rights reserved.