14.06.2009 г., 18:28 ч.

Червена роза 

  Поезия » Любовна
652 1 0

Когато някога назад се върнеш
и изплуват спомените ти
за тези днешни дни.

Излез до магазина за цветя,
вземи една червена роза

и остави ми я пред входната врата.

Без име, без послание дори...
само нея ми сложи,
аз щом я видя, ще зная, че си ти.

И ще се усмихвам
с розата в ръка,
защото ще знам, че съм създал
хубав спомен в твоята душа.


© Павел Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??