Jun 14, 2009, 6:28 PM

Червена роза 

  Poetry » Love
671 1 0

Когато някога назад се върнеш
и изплуват спомените ти
за тези днешни дни.

Излез до магазина за цветя,
вземи една червена роза

и остави ми я пред входната врата.

Без име, без послание дори...
само нея ми сложи,
аз щом я видя, ще зная, че си ти.

И ще се усмихвам
с розата в ръка,
защото ще знам, че съм създал
хубав спомен в твоята душа.


© Павел Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??