9.05.2019 г., 10:59 ч.

Търсене 

  Поезия » Любовна
356 0 1

“. “Вече нямам резервни сърца.
Изпочупих ги всички. Отдавна

Вляво имам една самота.”
Caribiana

 

Намери ми сърце!
Намери ми!
Мойто отдавна е сдало багажа...
И самотата, сама самота,
ме чака красиво оттатък!

 

И не тупка отляво,
и затуй не боли,
очите в самотност са слепи,
и самотата, сама самота,
в тихи стихове, плаче за тебе!

 

Намери ми сърце!
Мойто вече се счупи!
Парчета събирах след твоите следи...
И самотата, една самота,
се настани отляво, след тебе...

 

Искам ново сърце
от надежди извезано...

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много силно... както обикновено !
    Харесах творчеството ти, Диана .Динамиката, заряда.
    Поздрави !
Предложения
: ??:??