3.07.2013 г., 21:02 ч.

Червенокосата 

  Поезия » Еротична
1264 0 4

Тя беше млада раноблудна,

тя беше с огнени коси,

а пазвата ù щедро чудна,

на всеки радост ще дари.

 

Тя беше с хардуер прекрасен,

макар и с беден софтуер,

тя беше с флопи много тясно

и с волен секси маниер.

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??