3 jul 2013, 21:02

Червенокосата 

  Poesía » Erótica
1270 0 4

Тя беше млада раноблудна,

тя беше с огнени коси,

а пазвата ù щедро чудна,

на всеки радост ще дари.

 

Тя беше с хардуер прекрасен,

макар и с беден софтуер,

тя беше с флопи много тясно

и с волен секси маниер.

© Майк Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??