Jul 3, 2013, 9:02 PM

Червенокосата 

  Poetry » Erotic
1269 0 4

Тя беше млада раноблудна,

тя беше с огнени коси,

а пазвата ù щедро чудна,

на всеки радост ще дари.

 

Тя беше с хардуер прекрасен,

макар и с беден софтуер,

тя беше с флопи много тясно

и с волен секси маниер.

© Майк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??